Blog

Hogyan válasszak műköröm építő zselét?

2021.01.20 18:54
Hogyan válasszak műköröm építő zselét?

A méltán híres porcelán építő anyag sikere egyre lankad, köszönhetően a műkörmös zselé berobbanásának. Az újdonságnak számos pozitív tulajdonsága van, ami miatt nem sokkal a megjelenését követően azonnal a szakemberek és az ügyfelek kedvencévé vált. De mitől ennyire jók a műköröm építő zselék?

Ebből a cikkből kiderül, hogyan válaszd ki a tökéletes kiegészítőt.

Műköröm építő zselé választás

Az első és legfontosabb, amit mindenképpen meg kell említeni, hogy bár a zselék rendkívül jó választásnak bizonyulhatnak, nem minden vendég számára lesz ez a megoldás. Nem egy csodaszerről van szó, éppen ezért fontos, hogy a szakember minden anyagtípus hatásával tisztában legyen és mindegyiket tudja is alkalmazni.

A zselé szagtalan és sűrű építőanyag, amely természetes hatású, így viseletét nagyon könnyen meg lehet szokni. Mivel egyszerűen és hosszú ideig formázható, így szinte bárki dolgozhat vele, aki kicsit is ért ehhez a technikához. Nem véletlen, hogy sokan otthon, saját kezűleg készítenek maguknak egyedi műkörmöt.

A zselék anyagai

A zselékből léteznek egy- és többfázisú fajták egyaránt. Míg előbbi szinte bármilyen folyamatra alkalmas, addig utóbbiból több kivitelezés is létezik. Ezek között megtalálhatóak az alapzselék, a borítózselék, a színes és töltő zselék, illetve nagy a választék a hosszabbítós fajtákból is. A többfázisúból tehát nem elég egyet beszerezni, minden folyamathoz szükség van a megfelelő termékre.

Kötés módjának megkülönböztetése

A zselés anyagokból léteznek természetesen a hagyományos, UV fényre szolárduló, de nem ritka az aktivátoros változatok sem. Ezek egy erre használatos folyadék hatására kötnek meg. Ebben az esetben az anyag kis molekulái mozogni kezdenek, amivel hő termelődik, így összekapcsolódnak és megszilárdulnak. Mivel ennek használata jóval körülményesebb és hosszabb, így nem túl elterjedt ezzel a megoldással dolgozni.

Műköröm építő zselék a 2M Beauty-tól

A műköröm építő zselék a 2M Beauty-tól a lehető legjobb választások között szerepelnek. A termékek savmentesek, közepesen sűrűek, amelyek között akár 3 az 1-ben fajtákat is találhatsz. A webshopunk kínálatában szereplő darabok felgyorsítják az építés és a töltés menetét, erős tapadásúak, nem utolsó sorban pedig minimális reszelést igényelnek. A formázhatóságuk kiváló, így ebből a szempontból is a legjobbak között szerepelnek. A zselék ráadásul önterülő tulajdonsággal bírnak, így tökéletes választás lehet a kezdő szakemberek számára is. Bár nagyon könnyű őket használni, ettől függetlenül rendkívül tartós anyagból készülnek, így biztosan megtartja a megépített formát.

Összegezve:

A körmös szakemberek számos fajta termékkel dolgoznak. Ezek között szerepelnek a régóta használatban lévő porcelánok, de a manapság még jobban elterjedt építő zselék egyaránt. Ezekből vannak UV-re és speciális folyadék hatására kötő anyagok is. A választásnál érdemes figyelembe venni, hogy mennyire vagyunk ügyesek az adott termék használatával. A műköröm építő zselék a 2M Beauty-tól tökéletes választások lehetnek, hiszen a kínálatban már 3 az 1-ben fajtákat is találhatsz, amivel rendkívül egyszerűen varázsolhatsz magadnak otthon is egyedi körmöket.

Webáruház készítés
olcsobbat.hu